Acasă News VIDEO. 7.000 de capsule antivirale din Ucraina, oprite în vamă. Unde erau...

VIDEO. 7.000 de capsule antivirale din Ucraina, oprite în vamă. Unde erau ascunse

615
0

7.000 de capsule antivirale ucrainiene, ascunse în plafonul unui microbuz, au fost descoperite, luni, de către polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret.

Ieri, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 46 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Ucraina, scriu jurnaliştii de la Reporter24INFO.

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

„Astfel, în plafonul mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 350 de cutii ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de proveniență ucraineană, medicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import.

Medicamentele în valoare totală de 17.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional de către reprezentanții Biroului Vamal Siret cu amendă în valoare de 4.000 de lei”, informează Poliția de Frontieră.

CITEŞTE ŞI: Ministerul Sănătăţii, informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre un medicament folosit în tratarea COVID-19

Google search engine
Articolul precedentMinisterul Sănătăţii le-a dat termen spitalelor să decidă dacă vor trata sau nu exclusiv pacienţi COVID
Articolul următor23 noiembrie: 2.736 cazuri noi de COVID-19 şi 273 de decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here