Acasă Medici Vaccinarea împotriva gripei este necesară înainte de sezonul gripal care se apropie

Vaccinarea împotriva gripei este necesară înainte de sezonul gripal care se apropie

343
1

În zilele noastre, poate fi dificil pentru o persoană obișnuită să distingă gripa de boala COVID-19.

Prin urmare, înainte de viitorul sezon gripal, experții recomandă, în special pentru persoanele în vârstă și pentru persoanele cu imunitatea slăbită, să se vaccineze împotriva gripei, inclusiv împotriva periculosului pneumococ, potrivit Zdravie.sk.

Poate și din cauza numeroaselor mituri, ambiguități și a răspândirii păcălelilor legate de vaccinarea antigripală, numărul persoanelor care se vaccinează scade în fiecare an. Experții de la Portalul Național de Sănătate din Slovacia au selectat cele mai frecvente mituri despre vaccinul antigripal și au explicat cum stau lucrurile în realitate.

Google search engine
Articolul precedentHaideți să spargem mitul că “băieții nu plâng”. Și bărbații au nevoie de psihoterapie!
Articolul următorSpecialist în combaterea traficului de persoane: Statul român încalcă obligaţii internaţionale şi standardele de protecţie a refugiaţilor

1 COMENTARIU

  1. Am fost destul de incantat sa gasesc aceasta pagina. Trebuie sa va multumesc pentru timpul acordat doar pentru aceasta lectura minunata!! Cu siguranta am savurat fiecare parte din ea si, de asemenea, te-am salvat in fav pentru a vedea lucruri noi pe site-ul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here