Acasă News Un spital opreşte orice vizite în opt secţii, în contextul alertei epidemiologice

Un spital opreşte orice vizite în opt secţii, în contextul alertei epidemiologice

57
0

Începând de astăzi, programul de vizitare este suspendat în secțiile cu risc crescut ale Spitalului Județean Târgu Jiu, respectiv ATI I, ATI II, ATI COVID, Boli Infecțioase, Compartiment arși, USTAAC, Neonatologie, Zonele Tampon suspecți COVID.

Reprezentanții spitalului au declarat că programul de vizitare pentru celelalte secții/compartimente rămâne același, cu mențiunea că durata vizitei va fi limitată la maxim 15 minute, conform Protocolului de vizitare a pacienților internați.

Programul de vizitare este: zilnic, de luni până vineri între orele 13:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica între orele 09:00 – 12:00 și 14:00 – 17:00.

Vizitatorii/aparținătorii vor primi gratuit echipament de protecție la intrarea în secție și trebuie să îl înapoieze la ieșire.

În cazul pacienților minori, este permisă vizita unui aparținător doar în cazul în care pacientul internat este neînsoțit.

În secțiile unde vizitarea este suspendată sau pacientul nu poate fi vizitat din cauza stării sale de sănătate, secțiile/compartimentele vor asigura informarea telefonică zilnică a aparținătorilor, prin intermediul medicului curant sau al personalului desemnat.

Măsura a fost luată având în vedere contextul epidemiologic actual, evoluția infecțiilor/afecțiunilor respiratorii acute și a gripei, în baza legislației în vigoare Ordinul MS nr 3670/2022 și „Instrucțiunea privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă” publicată în Monitorul Oficial pe 05.01.2023

Google search engine
Articolul precedent2022 în pseudoștiință: Turmericul “miraculos”, scăderea numărului de vaccinări sau interzicerea avorturilor
Articolul următorŞtefan Busnatu, cardiolog: Greutatea în exces poate duce la acumularea de material gras în artere şi acest lucru poate duce la un infarct de miocard

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here