Acasă Diverse Top 9 uleiuri esențiale populare care combat stresul, anxietatea și bolile fizice

Top 9 uleiuri esențiale populare care combat stresul, anxietatea și bolile fizice

413
0

Uleiurile esențiale susțin sistemul imunitar, stimulează capacitatea organismului de refacere în urma unui tratament, favorizează starea de calm a minții, elimină anxietatea și stresul , combat și amelioreaza durerile,ajuta organismul sa aiba o rezistenta mai buna.

Uleiurile esențiale sunt cele care ne ajuta sa  dobândim un echilibru pe plan fizic, energetic și emoțional. Acest echilibru pornește din interior, iar sănătatea fizică reflectă starea noastră psihica.

Uleiurile esențiale, sursă imensă de putere în perioadele vulnerabile din viața ta

Care sunt uleiurile care ne oferă beneficii importante pentru menținerea unei sănătăți de fier fără să apelăm la ajutorul medicilor?

  • Ulei esențial de Arbore de Ceai

Acest ulei este căutat datorită proprietăților sale anti-microbiene, anti-inflamatoare și anti-alergice. Aceste calități recomandă uleiul Arborelui de Ceai pentru susținerea organismului în lupta cu majoritatea bolilor comune.

  • Ulei esențial de Cuișoare

Uleiul esențial de cuișoare este indicat în procesul de recuperare a persoanelor trecute prin boală. Uleiul de cuișoare deține proprietăți anti-inflamatoare, fortifică sistemul imunitar și calmează sistemul nervos.

  • Uleiul esențial de Ghimbir

Uleiul esențial de ghimbir este indicat perioadelor de suprasolicitare, în care sistemul nostru imunitar este pus la încercare. Uleiul esențial de ghimbir susține sistemul imunitar și combate stările de oboseală cronică, epuizare și apatie.

  • Ulei esențial de Lămâie

Tot pentru perioadele stresante, specialiștii recomandă utilizarea uleiului esențial de lămâie. Acest produs are efect revitalizant, contribuind la creșterea nivelului de energie pentru o stare generală de bine, atât de necesară pentru suflet și trup.

  • Ulei esențial de Lavandă

Acest ulei se remarcă prin calitățile sale anti-inflamatoare, anti-microbiene și calmante, având un potențial uriaș de combatere a afecțiunilor cronice și de menținere a echilibrului emoțional. Descoperă si selecția de uleiuri esențiale Amazing Oils și învață cum să  iti aperi sănătatea fizică și mentală folosind aceste produse 100% naturale, fara efecte secundare.

  • Ulei esențial de Mentă

Uleiul esențial de mentă are proprietăți antioxidante și anti-microbiene puternice. Uleiul esential de menta  este foarte util  atunci cand avem o durere de cap, în caz de boală sau în perioadele stresante când ai nevoie de un stimulent care să te revigoreze.

  • Ulei esențial de Palmarosa

Uleiul esențial de Palmarosa ajută în procesul de refacere a organismului datorită proprietăților sale anti-microbiene, anti-inflamatoare și anti-fungice. În plus, acest ulei este adesea folosit în aromaterapie, grație efectului său calmant, regenerant celular și revitalizant.

  • Ulei esențial de Piper Negru

Uleiul esențial de piper negru este indicat de medici mai ales în sezonul rece, datorită acțiunii sale de combatere a răcelii și gripei. Uleiul esențial de piper negru optimizează circulația sângelui și combate stările de oboseală, epuizare și apatie generală.

  • Ulei esențial de Portocală

Uleiul esențial de portocală are efect calmant asupra sistemului nervos, înlăturând anxietatea. Acest ulei are capacitatea de a ridica nivelul de energie, revitalizează organismul și combate oboseala pe termen lung.

Atunci cand suntem sanatosi e un moment bun sa alegem  uleiurile esentiale pentru ca sunt cele care  ne vor  ajuta organismul sa fie mai rezistent in fata diverselor  provocari  la care sanatatea noastra este supusa zi de zi, dar si atunci cand intampinam o problema de sanatate, putem apela la uleiurile esentiale incarcand sa eliminam pe cat mai mult posibil  riscul efectelor secundare pe care tratamentele clasice le au.

Modul in care organismul nostru reactioneaza la tratamente este diferit de la o persoana la alta, la fel se intampla si cu actiunea uleiurilor esentiale. Pentru un rezultat cat mai bun trebuie sa introducem in rutina noastra de zi cu zi si folosirea acestora. Avem aceasta mare sansa sa ne intoarcem la medicina holistica  si sa incercam sa ne echilibram starea de sanatate inainte de a apela la medicina clasica. Vom eperimenta un nou stil de viata, mai bun si mai sanatos, atunci cand uleiurile esentiale intra in viata nostra.

 

Google search engine
Articolul precedentEste momentul oportun sa imi schimb anvelopele?
Articolul următorChiloții menstruali FemiEko chiar funcționează? Află ce au în plus față de chiloții normali

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here