Acasă News ”Sute de situaţii” de persoane care nu au nicio treabă cu sistemul...

”Sute de situaţii” de persoane care nu au nicio treabă cu sistemul de sănătate, în Consiliile de Administraţia ale unor spitale

378
0

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, susţine că a descoperit ”sute de situaţii” în care persoane care nu au nicio treabă cu sistemul de sănătate sunt reprezentanţii ministerului în Consiliile de Administraţia ale unor spitale. ”Probabil că făcea parte din strategia de depolitizare”, a transmis ministrul, dând exemplul unui pianist şi al unui proprietar de magazin de piese auto.

Alexandru Rafila a afirmat, luni seară, la România TV, că a găsit după preluarea funcţiei o situaţie care l-a frapat, în multe consilii de administraţie ale spitalelor fiind ”persoane care nu au niciun fel de treabă cu sistemul de sănătate”, relatează news.ro.

”Un domn care e pianist, altul care avea un magazin de piese auto. Mie mi se pare foarte ciudat. Trebuie să găsim nişte soluţii la nivelul acestor spitale (…) Bunul mers ţine de un CA are cunoaşte tipul acela de activitate. Şi un pianist poate să fie foarte util că mai linişteşte administraţia spitalului, dar chestia asta mi s-a părut absolut incredibilă”, a afirmat Rafila.

Acesta a precizat că ”probabil că făcea parte din strategia de depolitizare”.

”Trebuie să evaluăm că sunt sute de astfel de situaţii (…) trebuie să fie persoane care au cea mai mică legătură cu sistemul de sănătate”, a adăugat Rafila, întrebat dacă va menţine aceste persoane în funcţii.

În guvernarea PNL-USR-UDMR, Ministerul Sănătăţii a fost deţinut de USR, prin Vlad Voiculescu şi apoi Ioana Mihăilă.

CITEŞTE ŞI: POVESTEA medicului Amin Zahra, specialist ATI, spusă chiar de el

Google search engine
Articolul precedentMarea Britanie aşteaptă “un tsunami omicron”
Articolul următorCertificat verde în urma testării antigen. Când ar urma să intre în vigoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here