Acasă Medici Ministrul propus pentru Sănătate, Alexandru Rafila, audiat astăzi în Parlament

Ministrul propus pentru Sănătate, Alexandru Rafila, audiat astăzi în Parlament

812
0
sursa foto: Europa FM

Ministrul propus de PSD la Sănătate, Alexandru Rafila, va fi audiat astăzi în comisiile reunite ale Parlamentului, premergător votului de încredere ce urmează a fi dat Guvernului Ciucă, joi.

Potrivit programului prezentat de partide, Rafila urmează să fie audiat, în intervalul 12.00-12.45, de comisiile reunite de Sănătate.

Alexandru Rafila (n. 27 decembrie 1961,București, România) este un medic și politician român. Este șeful Disciplinei de Microbiologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și șeful Laboratorului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

Pe lângă activitatea remarcabilă desfășurată în România, expertiza Prof. dr. Rafila este recunoscută și în străinătate, fiind expert OMS, NATO și al Comisiei Europene. A deținut funcția de membru în Comitetul Executiv al Organizației Mondiale a Sănătății (2014-2017) și a reprezentat România în comitetul director al ECDC (2009-2014). Recent a fost ales de către OMS să reprezinte România în comitetul de conducere al acestei organizații.

Votul pentru învestirea viitorului Executiv va avea loc joi, într-un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, programat de la ora 10.00.

CITEŞTE ŞI: Cine este Alexandru Rafila, propunerea PSD la Ministerul Sănătăţii

Google search engine
Articolul precedentDNA, dosar privind achiziţia vaccinurilor anti-COVID. Au fost cerute documente de la Ministerul Finanţelor
Articolul următorCOVID-19: Peste 230 de decese, raportate astăzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here