Acasă News Fost director al DSP Alba şi DSP Arad, consilier al ministrului Sănătăţii...

Fost director al DSP Alba şi DSP Arad, consilier al ministrului Sănătăţii (UPDATE)

1827
0

UPDATE: Ulterior publicării articolului, Horea Timiş a contactat publicaţia SănătateNews.RO şi a precizat că nu va pleca la Ministerul Sănătăţii. El a adăugat că va merge în privat.


ŞTIREA INIŢIALĂ: Fostul director al DSP Alba, Horea Timiș, care între timp a devenit director al Direcției de Sănătate Publică Arad, va ajunge consilier al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

Potrivit presei locale din Arad, numirea acestuia în funcția de consilier al ministrului pe probleme de spitale, sănătate publică și digitalizare a sistemului sanitar se va face la începutul săptămânii viitoare, scrie aradon.ro.

Propunerea de a deveni consilier al ministrului a fost primită în cursul săptămânii trecute. Acesta a mai fost și în trecut consilier al ministrului Sănătății.

În 2014, timp de trei luni, a fost detaşat pe un post de consilier în cadrul Ministerul Sănătăţii şi a colaborat pe partea tehnică pentru strategia naţională de sănătate publică şi pachetul de servicii medicale de bază. Propunerea a venit din partea ministerului, care a dorit să îl coopteze în echipa de lucru a departamentului.

Horea Timiș a fost director al DSP Alba, din 2011, până în 2015, când a fost înlocuit de Alexandru Sinea, iar anterior a deținut funcția de manager al spitalului Zlatna.

CITEŞTE ŞI: Fostul şef al CJAS Olt preia conducerea Autorităţii care acreditează unităţile sanitare

Google search engine
Articolul precedentFostul şef al CJAS Olt preia conducerea Autorităţii care acreditează unităţile sanitare
Articolul următorClinica de Pediatrie a unui important spital din sudul ţării, reabilitată cu fonduri din PNRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here