Acasă Diverse De ce persoanele cu imunitatea scăzută trebuie să se vaccineze anual împotriva...

De ce persoanele cu imunitatea scăzută trebuie să se vaccineze anual împotriva gripei

54
0

Vaccinarea anuală împotriva gripei este esențială pentru persoanele în vârstă și pentru persoanele cu sistemul imunitar compromis. Din păcate, multe dintre aceste persoane cred în mituri periculoase despre vaccinare.

Unul dintre aceste mituri este că vaccinarea poate cauza boala. Vaccinarea împotriva gripei se face cu particule inactive ale virusului, astfel încât cel vaccinat nu poate lua gripa de la aceasta. Cu toate acestea, după vaccinare, poate apărea o reacție cu simptome asemănătoare bolii propriu-zise (temperatură crescută sau dureri musculare), dar aceste simptome durează doar 1-2 zile și dispar rapid, fără alte consecințe.

Dacă o persoană face gripă după vaccinare, este posibil ca aceasta să se fi infectat înainte de a avea timp să dezvolte anticorpi sau să se fi îmbolnăvit de o altă boală virală, conform publicației slovace Zdravie.sk.

Un alt subiect discutat in articol este despre cum animalele hibernează pentru a supraviețui în timpul iernii, un exemplu dat fiind vidra si cum aceasta isi pastreaza caldura prin activitatea neobisnuita a mitocondriilor din muschi, acelea devin o soba interna, încălzind mușchii fără a fi nevoie să îi pună în mișcare

Google search engine
Articolul precedentTot mai mulţi copii ajung la spital cu afecţiuni respiratorii
Articolul următor2022 în pseudoștiință: Turmericul “miraculos”, scăderea numărului de vaccinări sau interzicerea avorturilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here