Acasă Contact

Contact

Ultimii doi ani, din cauza pandemiei COVID-19, sistemul de sănătate din România dar şi toţi cetăţenii au fost greu încercaţi. Dezinformarea şi fakenews-ul organizat despre boală şi vaccinuri au dus la dispariţia multor români, care nu s-au tratat.

Acum există sanatatenews.RO, care pune la dispoziţie noutățile din medicină, descoperiri, informaţii despre simptomele bolilor, tratamente medicale de ultimă oră, dar și informații despre medicamente și vaccinuri, alături de sfaturile medicilor specialişti.

Totodată, sistemul nostru de notificări, optimizat atât pentru PC, cât şi pentru mobil, dă posibilitatea cititorilor să primească în timp real cele mai recente informaţii din acest domeniu.

 

Date de contact

JFK MEDIA&MORE SRL

Telefon/Whatsapp: 0766720236
Email: ionut.jifcu@gmail.com

Despre proiect

sanatatenews.RO se află sub coordonarea editorială a echipei Reporter24.INFO, site care în ultimii ani a devenit unul dintre cele mai importante, cu ştiri din toate domeniile.

Lasă-ne un mesaj

    Postări recente

    Prima inițiativă de construire a unui ecosistem social de sprijin adresat...

    0
    Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer, Fundația Renașterea, Asociația ROZ, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca și MSD România lansează inițiativa „Cancerul e un...