Acasă Diverse Chiloții menstruali FemiEko chiar funcționează? Află ce au în plus față de...

Chiloții menstruali FemiEko chiar funcționează? Află ce au în plus față de chiloții normali

312
0

Inovația a luat avânt și la capitolul igienă feminină și astfel au apărut pe piață chiloții menstruali, o alternativă confortabilă și rentabilă la produsele de unică folosință, cum sunt tampoanele și absorbantele. Probabil te întrebi cum și dacă într-adevăr funcționează, dar și ce au în plus față de chiloții normali peste care pui un absorbant. Chiloții menstruali FemiEko au fost dezvoltați pentru a oferi siguranță și protecție în timpul menstruației, inclusiv pentru femeile care au flux abundent. Sunt ușor de purtat și sunt reutilizabili, ceea ce înseamnă că îi speli și îi poți purta din nou, iar asta te va ajuta să economisești sume importante de bani, pe care îi mod normal îi dădeai lunar pe produse de igienă intimă.

Chiloții menstruali sunt realizați din bumbac elastic, în diverse forme (tanga, normali, cu talie înaltă) și mărimi, pentru a se adapta nevoilor tale. Iar față de lenjeria simplă aceștia au în plus zona absorbantă, care este realizată din bumbac organic de cea mai bună calitate și are mai multe straturi diferite de material protector. Îi poți folosi cu încredere până la 10 ore, pentru că nu provoacă iritații și nici mirosuri neplăcute.

Chiloții menstruali sunt pentru toate fluxurile?

De ce să stai cu grijă că trebuie să-ți cumperi și să-ți schimbi absorbantul la fiecare două ore? Chiloții menstruali chiar funcționează, fiind ecologici și rentabili în același timp. Sunt disponibili în mai multe variante, astfel încât tu să-ți găsești perechea potrivită. Și da, există chiloți absorbanți pentru menstruație pentru toate fluxurile: abundent (super-heavy), moderat și până la cel lejer (light), din ultimele zile. Ultima opțiune poate fi utilizată inclusiv pentru transpirație pubiană sau incontinență.

Pentru că sunt confecționați din 4 straturi diferite de material protector, fluxurile abundente și moderate sunt ușor de gestionat și pot fi folosiți inclusiv pe timp de noapte, fără să-ți faci griji pentru eventuale scurgeri.

De câte perechi de chiloți pentru menstruație am nevoie?

Chiloții de menstruație de la FemiEko sunt reutilizabili, adică se spală și se poartă din nou, iar durata de viață a unei perechi ajunge până la doi ani. Îi folosești normal, iar atunci când sunt saturați cu lichid menstrual trebuie să-i schimbi (la intervale între 6 și 10 ore).

La întrebarea de câți chiloți menstruali ai nevoie, răspunsul variază în funcție de fluxul menstrual și de nevoile tale. Este recomandat să-ți cumperi câteva perechi, în diverse variante, și să-i folosești în funcție de ziua de menstruație în care te afli. Pe lângă utilitatea lor, chiloții mentruali de la FemiEko sunt disponibili și într-o varietate de modele: tip tanga, brazilian sau cu talie înaltă. Există și chiloți menstruali impermeabili, sub formă de slip de purtat la plajă, dar și chiloți menstruali fără cusături, perfecți pentru a fi luați pe sub haine ceva mai mulate.

De asemenea, ai la dispoziție și diverse culori: de la clasicele negru si nude, până la nuanțe vesele de verde, mov, roz, albastru sau fucsia. După ce îi vei încerca, vei ajunge să-ți faci o colecție. Joacă-te cu culorile și poartă-i în funcție de starea ta: încearcă chiloții menstruali Ida, Roz – atunci când ești în formă maximă și vrei să cucerești lumea, chiloții menstruali Ida, Mov – pentru a te simți foarte sigură pe tine întreaga zi sau varianta pe verde –  în momentele tale de liniște și relaxare totală.

Dacă te-ai decis să comanzi minimum 3 perechi de chiloți menstruali pe FemiEko ai varianta de a selecta ambalarea în Naked Box, adică o singură cutie biodegradabilă, în locul ambalajelor pentru fiecare produs. Astfel, vei contribui și tu la protejarea mediului înconjurător.

Google search engine
Articolul precedentTop 9 uleiuri esențiale populare care combat stresul, anxietatea și bolile fizice
Articolul următorDecont de peste un milion euro pentru refugiații din Ucraina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here