Acasă News Cel mai mare spital din Oltenia, reabilitat. Toate detaliile

Cel mai mare spital din Oltenia, reabilitat. Toate detaliile

1096
0

Procedurile pentru realizarea lucrărilor de reparații și renovare a etajului al treilea al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova au fost demarate, anunță, marți, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Starea avansată de degradare a spațiilor impune efectuarea unor reparații ale construcției, dar și ale instalațiilor termice, electrice și sanitare, scrie președintele CJ Dolj pe Facebook.

„Intervențiile vor presupune refacerea tencuielilor și zugrăvelilor, a pardoselilor, dar și înlocuirea tuturor instalațiilor: a caloriferelor din fontă, a tuturor corpurilor de iluminat și a obiectelor sanitare. Odată încheiate aceste reparații, activitatea medicală se va putea desfășura în condiții corespunzătoare cerințelor sanitare”, a pecizat Cosmin Vasile.

Lucrările vor fi finanțate din bugetul propriu al Consiliul Județean Dolj.

„În total, din 2016 și până în prezent, instituția noastră a alocat peste 15,3 milioane de lei pentru reparațiile a nouă etaje ale spitalului, dar și ale scărilor principale și secundare ale clădirii unității medicale”, a conchis președintele CJ Dolj.

CITEŞTE ŞI: Cel mai mare spital din Oltenia are un manager nou

Google search engine
Articolul precedentCercetările unor cardiologi din România, într-o prestigioasă revistă internaţională
Articolul următorMotive pentru care putem face febră. Care sunt principalele cauze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here